Levering

Levering

De levertijd is afhankelijk van mijn dagelijkse werkzaamheden, de grootte van uw aanvraag en het aantal opdrachten in mijn agenda. Bij het definitief plaatsen van de opdracht kan ik aangeven wat de wachttijd op dat moment zal zijn. Als u een portret wilt laten maken ter ere van een speciale gelegenheid informeer dan ruim van te voren naar de mogelijkheden. Indien u aangeeft het portret graag voor een bepaalde datum te ontvangen, dan probeer ik hier natuurlijk zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het wordt uiteindelijk uw portret, dus als u zelf ideeën of wensen heeft dan hoor ik het graag. Mocht u niet tevreden zijn met het eindresultaat dan bent u niet verplicht tot aankoop.

 

 

 

Betaling

Op de dag dat de tekening klaar is, ontvangt U een foto van het eindresultaat. Er kunnen eventueel nog kleine aanpassingen worden gedaan. Als u tevreden bent stuur ik u de factuur met betalingsgegevens. De tekening wordt na ontvangst van de betaling aan u opgestuurd. Voor de verzending worden de tarieven van PostNL gehanteerd. Als u het portret komt ophalen kunt u ook contant afrekenen.


 

Inlijsten

Een pasteltekening is zeer kwetsbaar en moet eigenlijk meteen ingelijst worden ter bescherming. Ik kan de omlijsting in overleg regelen, maar dit is niet verplicht. Het is eventueel mogelijk om een bijpassende lijst en/of passe-partout mee te bestellen. Ik heb goede ervaringen met een aantal leveranciers, met een groot assortiment, uitstekende kwaliteit en redelijke prijs. U kunt dan zelf, geheel naar eigen smaak en inrichting een mooie bijpassende combinatie kiezen. Uw kunstwerk is dan meteen helemaal af en de risico's van beschadiging minimaal.

Als het kunstwerk moet worden opgestuurd, gaat mijn voorkeur uit naar acryl glas, ook wel bekend als 'plexiglas'.  Dit is 30 x sterker dan gewoon glas, maar toch licht van gewicht en leeftijd-bestendig.  Een andere prettige bijkomstigheid is de betere lichtdoorlatendheid. Bij grotere diktes laat acrylglas meer licht door dan regulier glas met dezelfde dikte.  Als acrylglas breekt, van versplintert het niet zoals normaal glas zou doen. Het is dus zeker geen goedkoop alternatief voor gewoon glas, maar veel sterker en veiliger! Perfect voor vervoer!

Copyright © 2018 portrait4everyone