Tekenopdrachten

 

 

Fotorealistisch

Ik teken personen en dieren na van de mij toegezonden foto’s. Dit kan via mail, maar als dit voor u lastig is, ook per post. De opgestuurde foto’s krijgt u uiteraard altijd retour. Hoe duidelijker de foto, des te gedetailleerder en beter zal het portret worden. Aan de hand hiervan laat ik u weten op welke termijn ik met uw portret kan beginnen en wat de kosten hiervan zijn.  Als u het fijn vindt, kunt u ook een persoonlijke afspraak maken om alle persoonlijke wensen, ideeën en mogelijkheden te bespreken.

Let bij het uitkiezen van de foto’s op het volgende:

-  Goede belichting;  bij dieren is het belangrijk dat ogen en vacht goed te zien zijn.
-  Mooie houding;  goed op hoogte, dus niet te veel van bovenaf.
-  De scherpte van de foto.

Komt u er niet alleen uit dan kan ik u helpen met het maken van uw keuze.

Social Media

Mocht u het leuk vinden, kan ik u op de hoogte houden, door u tussendoor enkele foto's te sturen van de vorderingen. Als het portret klaar is, stuur ik u zowiezo een foto met het resultaat. Eventuele kleine aanpassingen zijn dan nog mogelijk. Ik ben ook actief op social media. Ik zal echter nooit  foto's van uw portret plaatsen zonder uw toestemming!

 

Kwaliteit

De portretten worden getekend met kwalitatief goede materialen op zuurvrij papier, wat niet verkleurd. Vervolgens worden ze afgewerkt met een professionele fixeerspray. Ik teken de portretten zo gedetailleerd mogelijk om een realistisch resultaat te krijgen. De portretten worden hoofdzakelijk getekend met grafietpotloden soms in combinatie met houtskool. Voor dieren gebruik ik vaak pastel, dit geeft een heel zacht en aaibaar effect. Maar ook kleurpotlood vind ik fijn, omdat ik daar nog gedetailleerder mee kan werken. Een heel groot voordeel voor een "pietje precies" zoals ik.....


 

 

Copyright © 2018 portrait4everyone